Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2018 20:32 - Jumping

CSI2* Lier: Moeskops 4de in ochtendnummer!

In het Azelhof in Lier stond vanmorgen als eerste rubriek een 1.30m/1.35m rubriek voor de CSI2* competitie op het programma. Bunoit Moeskops wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 8-jarige Kiarado (Diarado), waarmee hij zich ook de voorbij dagen al wist te klasseren. In een tabel A in 2 fasen waarbij de 2de fase als tabel C gold zette hij een tijd van 24.19 seconden op het scorebord en greep daarmee net naast een plaatsje op het podium.

 

De winst was net als gisteren in de finalerubriek van de 7-jarige paarden voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho. In het zadel van de 9-jarige Jack Russel Db (Toulon) snelde hij naar een finishtijd van 23.25 seconden en wiste zo de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Nederlander Dennis Van Den Brink. Die stuurde de 8-jarige Fiorado (Diarado) naar een finishtijd van 23.42 seconden en kwam zo net tekort voor wint. Ook de Ier Daren Hopkins wist het nog sneller te doen dan Moeskops. Hij kruiste met de 8-jarige Fairytale 86 (Verdi TN) de meet in 23.74 seconden en vervolledigde zo het podium. Zijn landgenoot Conor Swail sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 8-jarige Pin Up De Hus Z (Pilot De Hus) 24.37 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Jorien Livens met Valley Dh Z (Va Vite), een 8ste plaat voor Bart Clarys met Geste Van De Vihta (Zirocco Blue VDL), een 13de plaats voor Neal Vanderwegen met Linternel (Nabab de Reve), een 18de plaats voor Astrid De Pauw met Katinka De Laubry (Ogano Sitte), een 19de plaats voor Anne De Doncker met Hitoya Lcs (Cartier Van De Heffinck) en een 21ste plaats voor Pieter Kenis met Byzance Mail (Iowa).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   CAIO CARVALHO   |   CONOR SWAIL   |   DAREN HOPKINS   |   DENNIS VAN DEN BRINK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions