Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2018 09:04 - Jumping

CSI2* Lier: De Wit en Thomas in de top 5!

Het avondprogramma van het internationale concours in Lier bestond gisteren uit twee verschillende 1.40m rubrieken. In de eerste rubriek, de Prijs Van De Poel, waren er top-5 klasseringen voor zowel Thomas De Wit als voor Gilles Thomas. De Wit zadelde voor deze rubriek de 12-jarige Gazelle Van De Byloke (Wandor Van De Mispelaere) en werd 4de nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 30.87 seconden. Gilles Thomas reed zijn 9-jarige hengst Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof) door de meet in 31.15 seconden en sloot zo de top van het klassement af op de 5de plaats.

 

Opnieuw was er een Britse overwinning dankzij James Smith en zijn 9-jarige Simply Splendid (Ustinov). Smith, die zich eerder ook al verschillende keren wist te klasseren, kruiste de meet in 29.19 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De andere podiumplaatsen ging naar Frankrijk dankzij Robinson Maupiler met de 9-jarige Santauer (Sanvaro) en Charlotte Spaas-Levallois met de 14-jarige Eblesse Van Het Scheefkasteel (Nonstop). Maupiler klokte af in 29.39 seconden terwijl Spaas-Levallois er 30.62 seconden over deed om haar barragrit af te leggen.

 

Verder werd Stefan Corten nog 7de met Kinshasa De Goedereede (Darco), Gilles Thomas 8ste met Konak (Nabab de Reve), Fabrice Galdini 9de met Ursula De Caumont Z (Ugano Sitte) en Jorik Vervoort 14de met El Salvador (Vigaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions