Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 21:38 - Jumping

LGCT Praag: Guery en Devos in de prijzen!

Op de Global Champions Prague Playoffs staat de dag natuurlijk in het teken van de Longines Global Champions Super Grand Prix die op dit moment gesprongen wordt! Daarnaast stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie vanmiddag echter ook nog een 1.50m rubriek op het programma! 13 combinaties wisten zich hierin te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoten Jérôme Guery met de 12-jarige Garfield De Tiji des Templier (Quasimodo Z) en Pieter Devos met de 10-jarige Claire Z (Clearway). Beide heren kregen daarin echter een springfout en werden respectievelijk 7de en 9de.

 

De winst was voor de Duitser David Will die voor deze rubriek rekende op de 12-jarige Forest Gump (Forsyth). Zij wisten de klok te stoppen op 32.58 seconden en zo de concurrentie achter zich te houden. Net na Will kwam de Nederlander Maikel van der Vleuten. In het zadel van de 13-jarige Arera C (Indoctro) wist hij de eindmeet te bereiken in 32.70 seconden. Ook de Zwitser Pius Schwizer wist zich van een plaat op het podium te verzekeren. Hij klokte af in 32.82 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Living The Dream (Toulon). De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli volgde net na het podium op de 4de plaats. Hij stuurde de 12-jarige Sirene de la Motte (Apache d’Adriers) rond in 33.97 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op de Tsjechische amazone Anne Kellnerova. Die sloot met de 10-jarige Silvertone G (Diamant de Semilly) de top van het klassement af na een chronotijd van 34.53 seconden.

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   JEROME GUERY   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   PIETER DEVOS   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions