Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 15:27 - Jumping

CSI2* Praag: Ook Verberckmoes in de prijzen!

Op de Global Champions Prague Playoffs stond er vanmorgen na de ochtendrubriek voor de ruiters en amazons van de CSI2* competitie ook nog een 1.45m rubriek op de planning! Hierin wist Maartje Verberckmoes zich te klasseren met haar 8-jarige Guidam’s Willow The Second (Willow). Verberckmoes zette in deze tabel A rechtstreeks op tijd in 60.04 seconden een bijzonder scherpe tijd neer, maar werd na een springfout van haar hengst pas 10de in plaats van 2de.

 

Net als in de ochtendrubriek was het de Japanner Mike Kawai die de overwinning wist op te eisen. Hij stuurde de 13-jarige Ragtime Rouge (Adelfos) rond in 58.85 seconden en bleef zo als enige foutloos onder de 60 seconden. Het zilver ging naar  Frankrijk en daarvoor zorgde Jeanne Sadran met de 10-jarige Unforgettable Damvil (Corrado). Zij kruiste de meet in 61.57 seconden en wist zo nipt de Oostenrijker Gerfried Puck achter zich te houden. Die vervolledigde met de 8-jarige For Fun VT (Zirocco Blue VDL) het podium na een finishtijd van 61.69 seconden. De 4de plaats was voor de Italiaanse amazone Linda Bratomi. Zij klokte af in 61.89 seconden en zat daarvoor in het zadel van de 9-jarige Jadetta van het Mettenhof (Sandro Boy), die we nog kennen van onder het zadel van Jan Vlemmix. De 5de plaats was voor Mathilda Karlsson, die afgelopen zomer haar Zweedse nationaliteit inruilde voor die van Sri Lanka. Zij zette met de 9-jarige Chopin VA (Casall) de klok til op 65.37 seconden.

 

TAGS   |   GERFRIED PUCK   |   JEANNE SADRAN   |   MAARTJE VERBERCKMOES   |   MIKE KAWAI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions