Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 14:58 - Jumping

CSIYH1* Lier: Damien Haelterman wordt 3de!

Na de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden stond vanmiddag in het Lierse Azelhof de finalerubriek voor de 7-jarige paarden op het programma. 12 combinaties wisten daarin de 0 op het scorebord te houden in de basisomloop en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Damien Haelterman met de BWP-gefokte Lester (Elvis Ter Putte – F: Leo De Decker). Haelterman wist in de barrage zijn nulronde nog eens te herhalen en strandde op de 3de plaats na een finishtijd van 38.69 seconden.

 

De winst was voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho met de SBS-gefokte Fauve Db (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart). De Belgische Kampioenen 6-jarige paarden van 2017 kruisten de meet in 35.38 seconden en waren zo beduidend sneller dan de concurrentie. De Brit James Smith en de KWPN-gefokte Garfunkel (Caridas Z) waren degene die het dichtst in de buurt wisten de komen van de Braziliaan. Met hun chronotijd van 38.26 seconden moesten ze echter duidelijk hun meerdere erkennen in Carvalho Filho. De 4de plaats was voor de Colombiaan Dayro Arroyave met de BWP-gefokte Luigi d’Eclipse (Catoki – F: Schrickx B.v.b.a.), de oogappel van Tal Milstein. Zij wisten een tijd van 39.59 seconden op het scorebord te zetten en vielen zo net naast het podium. Met een chronotijd van 34.81 seconden kwam de snelste rit van de Fransman Robinson Maupiler die in het zadel zat van de KWPN-gefokte Gladdys (Vigaro). Een springfout zorgde er echter voor dat ze uiteindelijk of de 5de plaats belandden.

 

Voor Constant van Paesschen was er een 6de plaats met Bugano De L’Abbaye (Ugano Sitte – F: Frederic & Louis Leconte), voor Lander De Bruyn een 8ste plaats met Lente Van ’t Nief Geel (Chopin Van Het Moleneind – F: Herman Van Bogaert), voor Mario Vermeire een 10de plaats met Minneapolis Vd Stenehei Z (Mylord Carthago – F: Mario Vermeire), voor Stephanie Vermeulen een 11de plaats met L’Etoile Van ’t Meulenhof (Bamako de Muze – F: Mariette Van Lombergen) en een 14de plaats voor Karline De Brabander met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze – F: Stal den Bisschop).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   DAMIEN HAELTERMAN   |   JAMES SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions