Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 14:26 - Jumping

CSI2* Praag: Melanie Gelin scoort opnieuw!

Melanie Gelin heeft zich vanmorgen opnieuw in de kijker gereden in de CSI2* competitie van Global Champions Prague Playoffs! In de 1.35m ochtendrubriek wist zij zich opnieuw te klasseren met haar 6-jarige merrie Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam het duo over de meet in 56.00 seconden en werd zo net als gisteren 3de!

 

De overwinning moest ze echter laten aan de Japanner Mike Kawai die in het zadel zat van de 10-jargie Kahlua (Tygo). Kawai, die gisteren in de openingsrubriek ook al 4de werd, finishte in 54.78 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven. De Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf greep net als gisteren net naast de overwinning... Zij klokte met de 12-jarige Salta de Cartigny (Zandor Z) af in 55.73 seconden en werd zo dus opnieuw 2de. De andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven in eigen land en daarvoor zorgde Ondrej Zvara met de 12-jarige Cardiff Dwerse Hagen (Conquest van de Helle) en Jan Stetina met de eveneens 12-jarige Benito (Padinus). Zvara kruiste de meet in 59.74 seconden terwijl Stetina de klok wist te stoppen op 61.59 seconden.

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   MELANIE GELIN   |   MIKE KAWAI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions