Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 13:49 - Jumping

CSIYH1* Lier: Odile Gierech op het podium!

In het Azelhof in Lier startte de dag vanmorgen met de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden! Onze landgenote Odile Gierech wist zich daarin te verzekeren van een podiumplaats met haar SBS-gefokte Geisha des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoais). In een tabel A in 2 fasen special kwamen zij aan de meet in 24.62 seconden en legden zo beslag op de 3de plaats.

 

Het waren opnieuw de Britse combinaties die indruk wisten te maken met op kop amazone Charlotte Arnold. Zij stuurde de Iers-gefokte Leestone Blue Voltet (Plot Blue) naar een finishtijd van 23.66 seconden en zorgde zo opnieuw voor een Britse overwinning. De 2de plaats was voor Annabel Shields die in het zadel zat van de Oldenburg-gefokte Cartender (Cartoon 21 – F: Gestüt Lewitz). Zij hadden er 23.73 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Net naast het podium strandde onze landgenote Julie De Pelsmaeker. Zij klokte met de BWP-gefokte Never Alone Van ’t Heike (Indoctro – F: Karel Boonen) af in 24.79 seconden en werd zo dus 4de. Jelmer Hoekstra tenslotte nam de 5de plaats mee naar Nederland. Hij kruiste met de KWPN-gefokte I Have No Name (Durango VDL – F: De Radstake BV) de meet in 25.09 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Gudrun Patteet met No Mercy Van T Kamerveld Z (Norton d’Eole – F: Patteet & Van Ransbeeck), een 11de plaats voor Odile Gierech met A-Myra Z (Arko III – F: Theo Korsten), een 14de plaats voor Stephanie Vermeulen met Nashville Van ’t Meulenhof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen), een 17de plaats voor Stephanie De Corte met Memphis Van De Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel), een 18de plaats voor Dorien Theybers met Niagara Van Berkenbroeck Z (Nonstop – F: Michel Spaas), een 19de plaats voor Fabrice Galdini met Mano Negra Van De Bucxtale (Mylord Carthago - F: De Bucxtale), een 20ste plaats voor Kirsten Rombouts met Minerva de Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie) en een 21ste plaats voor Karline De Brabander met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z – F: Leon Melchior & Joris De Brabander).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions