Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/12/2018 08:42 - Jumping

Madrid In Motion wint halve finale Super Cup

Op de Global Champions Prague Playoffs heeft het team Madrid In Motion gisterenavond de halve finale van de Super Cup gewonnen! De 8 beste teams van donderdagavond verschenen terug aan de start, aangevuld met de 4 team die zich doorheen het seizoen al wisten te kwalificeren. Uiteindelijk was Madrid In Motion het enige team dat 3 foutloze rondes wist neer te zetten. Zowel Marc Houtzager met Sterrehof’s Calimero (Quidam de Revel) als Maikel van der Vleuten met Verdi TN (Quidam de Revel) en Eduardo Alvarez Aznar met Rokfeller De Pleville Bois Margot (l’Arc De Triomphe) wisten alle balken netjes in de lepels te houden.

 

De 2de plaats was voor de Scandinavian Vikings dat bestond uit Leopold Van Asten met VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue), Evelina Tovek met Dalila De La Pomme (Taran De La Pomme) en Christian Ahlmann met Caribis Z (Caritano). Zij totaliseerden 4 strafpunten door een springfout van de Zweedse amazone.

 

De Paris Panthers, die donderdag nog de kwarfinale wisten te winnen, stonden vandaag opnieuw op het podium. Zij behaalden in totaal ook 4 strafpunten, maar deden er in totaal net iets langer over dan de Scandinavian Vikings. Gregory Wathelet met MJT Nevados S (Calvados Z) en Darragh Kenny met Balou Du Reventon (Cornet Obolensky) wisten het opnieuw foutloos te doen, Yuri Mansur kreeg met Ibelle AK (Verdi) een springfout.

 

Naast deze 3 teams wisten ook Valkenswaard United, de London Knights en de Montreal Diamonds zich nog te plaatsen voor de finale van morgennamiddag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions