Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 22:22 - Jumping

CSI2* Lier: Ranking voor Jeroen Appelen

Maar liefst 100 deelnemers kwamen aan de start in de CSI2* Rankingproef in Lier vandaag. Elf daarvan plaatsen zich voor de barrage, waaronder vier Belgen. Uiteindelijk was het Jeroen Appelen die zegevierde. Hij zette in de aparte barrage een tijd neer van 34.68 sec met Grappeloup van het Reenhof (Larino) en bleef zo voor op de Nederlander Patrick Lemmen. Lemmen kwam met  de Andiamo-zoon Ideaal immers over de finish in 35.27 sec. Sanne Thijssen en Celine M Z (Crusador TN) waren goed voor de derde plaats in 36.92 sec. Fabrice Galdini was de laatste dubbel foutloze combinatie. Hij klokte met Jealousy (Lord Z) af in 40.09 sec.


Lee Williams volgde op plaats vijf met Balulu (Balou du Rouet). Hij kreeg vier strafpunten in 34.70 sec. Gilles Detry en Catwalk Kobe of Ballmore (Chacco Blue) kregen eveneens vier strafpunten en behaalden in 37.69 sec de zesde plaats. Ook Mathias Hazebroek plaatste zich ook voor de barrage met Jurre (Toulon). Zij werden 9de.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions