Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 22:07 - Jumping

CSIYH Lier: Maupiler op 1 en 4

Franse overwinning in de CSIYH* rubriek voor 7-jarige paarden vandaag. Robinson Maupiler, gevestigd te stal Karel Cox in Hechtel-Eksel, wist in deze tabel A tegen de tijd de snelste tijd neer te zetten. Met Dassina VA (Non Stop - F: Manfred von Allwörden) werd hij gisteren vierde, maar vandaag stopte de Fransman de chrono in 61.36 sec, goed voor de overwinning. Dit was tevens niet de enige klassering voor de Fransman, want met Gladdys was er ook nog een vierde plaats in deze rubriek. Hij kwam met de dochter van SIEC Vigaro aan de finish in 65.14 sec. Twee weken geleden won deze combinatie nog de finale voor 7-jarige paarden in Lier.

Caio Carvaljo Filho en voormalig Belgisch Kampioen 6-jarige paarden Fauve DB behaalden de tweede plaats in 61.65 sec. Deze Fauve DB is een dochter van Gitano v Berkenbroeck uit de fokkerij van Nicole Bouilliart. Voor Lander de Bruyn was er een derde plaats in 61.89 sec met Lente van ’t Nief Geel (F: Herman van Bogaert). Deze dochter van Chopin van het Moleneind werd in 2015 verkocht op de Woodland’s International Sales. Jeroen de Winter sloot de top vijf af. Hij finishte met L’Innocence van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly - F: Mariette van Lombergen) in 65.58 sec. Opnieuw een nulronde dus voor deze volle zus van Diamanthina en Emerald van ’t Ruytershof, die ook op het Wereldkampioenschap hoge ogen wist te gooien en zich moeiteloos voor de finale plaatste.

 

Verder was er nog een zesde plaats voor Odile Gierech met Coeur de Riccerole VG Z (Calvaro), een zevende plaats voor Thomas de Wit met Looping (Nabab de Reve) en een twaalfde plaats voor Karline de Brabander met Lector vd Bisschop (Bamako de Muze).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions