Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 21:37 - Jumping

GCL5* Praag: Britten op 1 en 2

In Praag stond er voor de Halve Finale van de Global Champions Praag Super Cup nog een Individuele GCL 1m50 proef op het programma. In deze rubriek rechtstreeks op tijd kwamen 31 combinaties aan de start, waarvan er 10 het basisparcours foutloos wisten af te werken.

De snelste van het deelnemersveld werd Scott Brash. Hij wist met de 9-jarige Hello Shelby (Stolzenberg) af te klokken in 56.36 sec en maakte zo aanspraak op een slordige 16.500 euro. Ben Maher kon met Winning Good (Winningmood van de Arenberg) het dichtste in de buurt komen van Brash. Hij werd tweede met de eveneens 9-jarige hengst in 57.14 sec. De Duitser David Will volgde in 57.66 sec met Forest Gump, een 12-jarige zoon van Forsyth.

 

Frank Schuttert en Blind Date 31 (Sandro Boy) behaalden een vierde plaats in 58.20 sec en bleven zo nipt voor op een eveneens Nederlandse combinatie. Jur Vrieling wist met Zypern III (Casall) namelijk de klok stil te zetten op 58.41 sec.

 

Voor België verscheen enkel Karel Cox aan de start. Hij noteerde met Maartje Verberckmoes haar Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte) vier strafpunten in 70.73 seconden.

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions