Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 15:22 - Jumping

CSI2* Lier: Corten en Vernaet in de top 5!

Onze landgenoten Stefan Corten en Frédéric Vernaet hebben zich vanmorgen in het Lierse Azelhof beiden naar een top-5 klassering gereden in de Prijs R&S Wegenbouw, een 1.40m rubriek voor de CSI2* competitie. Corten deed dat met de 8-jarige merrie Kinshasa De Goedereede (Darco). Zij haalden de eindmeet in 28.48 seconden en legden zo beslag op de 4de plaats. Vernaet was dan weer goed voor de 5de plaats. Hij kruiste met de 12-jarige Gin Duidam (Quidam de Revel) de meet in 28.55 seconden en had zo opnieuw een klassering te pakken.

 

We kregen een integraal Brits podium met op kop amazone Louise Whitaker! Zij snelde met de 8-jarige Special Warrior (Warrior) naar een finishtijd van 26.51 seconden en zorgde zo opnieuw voor een Britse overwinning! Ook gisteren en eergisteren kwamen de Britten al goed voor de dag. De 2de plaats was ex aequo voor Chad Fellows met de 14-jarige Confident Of Victory (Cornet Obolensky) en James Smith met de 11-jarige Twix De La Roque (Kannan). Beide heren hadden er 27.97 seconden voor nodig om hun omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Jorik Vervoort met El Salvador (Vigaro), een 16de plaats voor Jens Vandenberk met Silteplait De Circee (Ephebe For Ever) en een 18de plaats voor Dries Goossens met Jezebel Van De Veldhoek (Warrant).

 

TAGS   |   CHAD FELLOWS   |   FREDERIC VERNAET   |   JAMES SMITH   |   LOUISE WHITAKER   |   STEFAN CORTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions