Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 15:03 - Jumping

CSI2* Lier: Van Laethem op het podium!

De 3de dag van het internationale Kerstconcours in Lier startte vanmorgen met de Prijs Cavalor, een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd. Maar liefst 3 landgenoten wisten zich daarin te klasseren in de top 5 van het klassement! Pascal Van Laethem zorgde voor het beste resultaat met zijn 9-jarige Dalton Des Hayettes (Quartz Adelheid Z). Van Laethem wist de klok te stoppen op 62.88 seconden en wist zich zo net te verzekeren van een plaats op het podium.

 

Amazones Laura Mathy en Leonie Peeters waren de andere 2 landgenoten in de top van het klassement. Mathy kon opnieuw rekenen op haar 11-jarige Penta (Perigueux) en werd 4de na een finishtijd van 62.91 seconden terwijl Peeters er met de 16-jarige Catho (Millar) 63.28 seconden over deed om de eindmeet te bereiken.

 

De winst moesten ze echter opnieuw laten aan de Amerikaanse Rosalie Biedron, die gisterenavond ook al de 1.20m slotrubriek wist te winnen. Zij stuurde de 8-jarige All Gold Des Isles (Nashville III) naar een finishtijd van 61.43 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. Ook de Ier Daren Hopkins wist onze landgenoten nog voor te blijven. Hij klokte met de 8-jarige Fairytale 86 (Verdi TN) af in 62.65 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Voor Jorik Vervoort was er nog een 7de plaats met Nabab’sgirl Jh Z (Nabab de Reve), voor Jeroen Appelen een 14de plaats met Jada Van Het Lindehof (L.B. Eagle Eye), voor Tom Dhaeyere een 15de plaats met Lopez Vd Oude Heihoef (Cardento VDL) en voor Gilles Thomas een 18de plaats met Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   DAREN HOPKINS   |   LAURA MATHY   |   LEONIE PEETERS   |   PASCAL VAN LAETHEM   |   ROSALIE BIEDRON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions