Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2018 09:48 - Jumping

Wathelet helpt de Paris Panthers aan winst!

Op de Global Champions Prague Playoffs werd gisterenavond de kwartfinale van de Super Cup gesprongen. 12 teams, bestaande uit telkens 3 ruiters, verschenen er aan de start in deze 1.55m/1.60m rubriek en dienden zich nog te kwalificeren voor de halve finale die vanavond op de agenda staat. De 4 beste teams van het seizoen waren al rechtstreeks geplaatst.

 

Het waren de Paris Panthers die de kwalificatie wisten te winnen. Zowel onze landgenoot Gregory Wathelet met zijn MJT Nevados S (Calvados Z) als de Ier Darragh Kenny met Balou Du Reventon (Cornet Obolensky) wisten alle balken in de lepels te houden en verlieten de ring met 0 strafpunten. De Braziliaan Yuri Mansur kreeg met Ibelle ASK (Verdi TN) dan wel een springfout, maar doordat geen enkel team de 0 wist te houden mochten zij toch bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Met een totaal van 5 strafpunten was de 2de plaats voor Doha Fursan Qatar, dat bestond uit Sheikh Ali Al Thani met Sirocco (Balou Du Rouet), Michael Whitaker met Strides Hilanasterne (Montender 2) en Bassem Mohammed met Gunder (Thunder Van De Zuuthoeve). Mohammed hield de teller op 0, Whitaker kreeg een puntje voor tijd aangerekend en Al Thani verzamelde 4 strafpunten.

 

De 3de plaats was nog voor de Shanghai Swans dat in totaal op 8 strafpunten uitkwam. De Duitser Daniel Deusser met Calisto Blue (Chacco Blue) en de Zwitser Pius Schwizer met Living The Dream (Toulon) wisten het foutloos te doen, maar de Ier Shane Sweetnam kreeg met Main Road (Heartbeat) onderweg 2 springfouten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions