Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2018 16:07 - Jumping

CSI2 Lier: Geilfuss blijft concurrentie voor

Onze landgenote Ellen Geilfuss heeft zonet in het Azelhof in Lier de Prijs Eurohorse op naar naam geschreven! In deze 1.30m rubriek rechtstreeks op tijd was zij de beste met de 8-jarige Kenya Van De Kleinheide (Thunder Van De Zuuthoeve). Het duo wist de klok te stoppen op 49.75 seconden en bleef zo als enige de grens van de 50 seconden.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Jeroen Appelen. Samen met de 11-jarige Mb Van Het Hobos (Quidam’s Rubin) kwam Appelen over de meet in 50.35 seconden en had zo na zijn 8ste plaats van gisterenavond opnieuw een klassering te pakken. De 3de plaats was voor de Amerikaanse amazone Rosalie Biedron. Die stuur de eveneens 11-jarige Charmeur (Calvaro F.C.) rond in 53.00 seconden en vervolledigde zo het podium. De Duitser Rasmus Lüneburg legde dan weer beslag op de 4de plaats. Hij had er met de 10-jarige Armanis April (Cassini II) 53.32 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Tenslotte wist ook Leonie Peeters zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. Zij klokte met de inmiddels 16-jarige Catho (Milar) af in 54.16 seconden en werd zo 5de.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Odile Gierech met Louisiana 28 (Kashmir Van Schuttershof), een 7de plaats voor Neal Vanderwegen met Linternel (Nabab de Reve), een 8ste plaats voor Thomas Leemans met Kigali Van Het Lambroeck (Diamant de Semilly), een 9de plaats voor Astrid De Pauw met Katinka De Laubry (Ogano Sitte), een 11de plaats voor Pieter Kenis met Kapri De La Drie (Pommeau Du Heup), een 16de plaats voor Muriel Dens met U-ustinov Hc (Ustinov) en een 20ste plaats voor Gudrun Patteet met Exellentie (Berlin).

 

TAGS   |   ELLEN GEILFUSS   |   JEROEN APPELEN   |   LEONIE PEETERS   |   ROSALIE BIEDRON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions