Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2018 14:25 - Jumping

CSIYH1* Lier: De Winter net buiten de top 5

In het Azelhof in Lier hebben inmiddels ook de 7-jarige paarden er hun eerste rubriek opzitten. In de Prijs L&M Sporthorses, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.35m stonden, was het Jeroen De Winter die opnieuw goed voor de dag kwam. Hij verscheen met de BWP-gefokte paarden L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly – F: Mariette Van Lombergen) en Leandro Vg (Gitano Van Berkenbroek – F: Alois Van Gorp) aan de start en bezette de 6de en de 7de plaats na finishtijden van 25.85 seconden en 26.51 seconden.

 

Het was James Smith die opnieuw zorgde voor een Britse overwinning. In het zadel van de KWPN-gefokte Garfunkel (Caridas Z), waarmee hij zich vorige week in Opglabbeek ook al 2 keer wist te klasseren, kwam hij aan de meet in 24.25 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. De snelle Braziliaan Caio Carvalho Filho moest genoegen nemen met de 2de plaats Hij kruiste de meet in 24.32 seconden en kon daarvoor rekenen op de Zangersheide-gefokte Clotilde De La Croix Z (Cosinhus – F: Caroline Steeman). Ze kregen op het podium nog het gezelschap van de Nederlander Patrick Lemmen. Die stuurde de KWPN-gefokte Giruso H (Indoctro) rond in 25.03 seconden en werd zo 3de. Net naast het podium strandde de in ons land gevestigde Fransman Robinson Maupiler. Die zadelde de Holstein-gefokte Dassina Va (Nontop – F: Manfred von Allwörden) en wist de klok te stoppen op 25.39 seconden. De Nederlander Doron Kuipers tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij bracht de ook al KWPN-gefokte Girl Next Door Pr (Bernini) aan de meet in 25.77 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Thomas De Wit met Looping (Nabab de Reve – F: Benjamin Pieters), een 10de plaats voor Constant van Paesschen met Bugano de L’abbaye (Ugano Sitte – F: Frederic & Louis Leconte), een 11de plaats voor Thomas Leemans met Lou Van O.L.V. Hove (Quinn Van De Heffinck – F: Laurent Vereecke) en een 15de plaats voor Odile Gierech met Coeur De Riccerole Vg Z (Calvaro – F: Alain Vangeebergen-Thoelen).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   JAMES SMITH   |   JEROEN DE WINTER   |   PATRICK LEMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions