Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2018 13:58 - Jumping

CSIYH1* Lier: Stephanie De Corte wordt 5de!

De 2de dag van de X-Mas Edition in Lier startte vanmorgen met de Prijs Tal Milstein, een rubriek voorbehouden voor de 5- en 6-jarige paarden. De best Belgische prestatie kwam daarin van amazone Stephanie De Corte met haar BWP-gefokte Memphis Van De Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel). De Corte, die gisteren tijdens de openingsrubriek ook al 6de was, wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 60.39 seconden en verzekerde zich zo van de 5de plaats.

 

Tijdens de prijsuitreiking klonk het Wilhelmus en daarvoor zorgde Harrie Wiering. Samen met de Zangersheide-gefokte Gweedore Vd Groote Kamps Z (VDL Glasgow vh Merelsnest – F: E.W.J. Bakker) kwam hij door de meet in 56.14 seconden en had zo net iets meer dan een seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger. Die weer was weggelegd voor de Britse amazone Charlotte Arnold met haar Iers-gefokte Leestone Blue Voltet (Plot Blue). Zij klokten af in 57.15 seconden en moesten zo net als gisteren genoegen nemen met de 2de plaats. Leonie Aikenhead zorgde dat ook de 3de plaats nog naar Groot-Brittannië ging. Zij stuurde de Deense Warmbloed Heart-Third (Heartbeat – F: Rita & Hans R. Bonde) door de meet in 58.16 seconden en nam zo de 3de plaats voor haar rekening. De laatste die het nog sneller wist te doen was de Duitser Dirk Ahlmann, die zich ook gisteren al wist te klasseren. Na zijn 5de plaats van gisteren werd hij met de Holstein-gefokte Theo 156 (Quintero – F: Inke Radue) vandaag 4de na een chronotijd van 59.02 seconden.

 

Voor Kirsten Rombouts was er nog een 6de plaats met Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie), voor Astrid Rooms een 7de plaats met Noena Van ’t Paradijs (Bisquet Balou Vd Mispelaere – F: Gustaaf Rooms), voor Julie De Pelsmaeker een 9de en een 11de plaats, dit met de paarden Never Alone Van ’t Heike (Indoctro – F: Karel Boonen) en Cornetinus (Balou du Reventon – F: Nicole Nehm), voor Laura Mathy een 12de plaats met Carlo des Forets (Mozart des Hayettes – F: Fabrice & Guy Paris), voor Odile Gierech een 16de plaats met Geisha des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoais), voor Michael Joly een 17de plaats met Nightmare 111 (Iceberg SG – F: Stal Harrie Theewes NV), voor Odile Gierech een 18de plaats met A-Myra Z (Arko III – F: Theo Korsten), voor Tina Vets-Nicasi een 19de plaats met Honey Pops van de Zuuthoeve (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Conny Vets), voor Mathias Hazebroek een 20ste plaats met Mystic C van ’t Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Roger Schaerlaeken), voor Pieter Kenis een 22ste plaats met Nector Vd Bisschop (Echo Van ’t Spieveld – F: Stal den Bisschop) en voor Dimitri Taeijmans een 23ste plaats met Alonzo 111 Z (Action-Breaker – F: Stal Harrie Theewes NV).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions