Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2018 07:53 - Jumping

CSI2* Lier: Wellens snelt naar overwinning!

In Lier kregen we dan gisterenavond toch nog een Belgische overwinning te zien! In de afsluitende 1.40m rubriek rechtstreeks op tijd was het Anthony Wellens die bovenaan het podium mocht plaatsnemen! In het zadel van de 11-jarige Hope van het Krekelhof (Chin Chin) wist hij een tijd van 59.32 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie achter zich te houden.

 

De Ier Conor Swail was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Hij stuurde de 13-jarige Flower (Bon Ami) echter door de meet in 59.88 seconden en kwam zo toch ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor T&L-ruiter Frédéric Vernaet, die afgelopen weekend in het huwelijksbootje stapje met Delphine Tilleman. Hij rekende voor deze rubriek op de 12-jarige Gin Duidam (Quidam de Revel) en stopte de klok op 60.07 seconden. Net naast het podium viel de Iranees Ariana Ravenbakhsh. Die kwam met de 14-jarige SIEC Cros (Chambertin) binnen in 60.21 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Bart Clarys tenslotte hield de 5de plaats nog in eigen land. Hij kruiste de meet in 60.85 seconden en kon daarvoor rekenen op zijn 9-jarige Joie de Toulon (Toulon).

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jeroen De Winter met Gretel S (VDL Corland), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Grappeloup van het Reenhof (Larino), een 12de plaats voor Gilles Detry met Catwalk Harry (Verdi TN), een 16de plaats voor Kirsten Rombouts met Janina van het Goteringenveld (Ogano Sitte), een 17de plaats voor Nils van Hees met Himalaya (Nagano), een 19de plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado), een 25ste plaats voor Rik Hemeryck met Urbane de Puychety (Ideal de la Loge) en een 28ste plaats voor Damien Haelterman met Imandra de Laubry (Lord Z).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   BART CLARYS   |   CONOR SWAIL   |   FREDERIC VERNAET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions