Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/12/2018 20:25 - Jumping

CSI2* Lier: 2 op 2 voor Annabel Shields!

De Britse amazone Annabel Shields is uitstekend begonnen aan haar concours in het Lierse Azelhof! Nadat ze vanmidag al de beste was in de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden schreef ze vanavond ook de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie op haar naam. Samen met de 10-jarige Carnoneybridge Challenger (Hermes De Reve) snelde zij in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 61.64 seconden en had zo haar 2de overwinning van de dag te pakken.

 

Het zilver ging naar onze Noorderburen met Glenn Knoester en de 13-jarige Alpicor (Lupicor). Zij kwamen binnen in 63.68 seconden en wisten zo nipt de Fransman Robinson Maupiler achter zich te laten. Die zette met de 11-jarige Talika Des Isles (Jarnac) de klok stil op 63.76 seconden en werd zo 3de. Ook de 4de plaats ging naar  Frankrijk en daarvoor zorgde Gregory Cottard. Hij finishte met de 8-jarige Alameme (Armitage) in 63.91 seconden en zag zo nipt een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De 5de plaats tenslotte was voor de Noorse Lisa Ulven. Zij bracht de 14-jarige Quiet Easy 4 (Quidam’s Rubin) aan de meet in 64.24 seconden.

 

De beste Belgische prestatie kwam van Anthony Wellens. Hij werd 11de met de 8-jarige Domenco (Cornet's Stern). Verder was er nog een 18de plaats voor Celine Schoonbroodt – De Azevedo met Venus De L’Eyre (Quick Star), een 19de plaats voor Pascal Van Laethem met Eugenie Des Hayettes (Clinton), een 23ste plaats voor Gilles Thomas met Konak (Nabab de Reve), een 24ste plaats voor Gauthier Mercenier met Godfried Van Den Aard (Burggraaf), een 26ste plaats met Dimitri Taeijman met Imperatrice Van De Donkhoeve (Lord Z) en een 29ste plaats voor Frédéric Vernaet met Dauphine van T&L (Toulon).

 

TAGS   |   ANNABEL SHIELDS   |   GLENN KNOESTER   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions