Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/12/2018 19:54 - Jumping

CSIYH1* Lier: Podiumplaats voor Astrid Rooms

Het kalenderjaar nadert zijn einde en Jumping Mechelen komt dichterbij. De laatste generale repetitie vindt deze week plaats bij de familie Hazebroek in het Lierse Azelhof. In de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden wist Astrid Rooms zich vanmiddag te verzekeren van een podiumplaats. Samen met de BWP-gefokte Noena Van ’t Paradijs (Bisquet Balou Vd Mispelaere – F: Gustaaf Rooms) wist zijn in de 2de fase de klok stil te zetten op 28.47 seconden en werd zo 3de.

 

Het waren de Britse amazones die domineerden met op kop Annabel Shields. Zij stuurde haar Oldenburg-gefokte Cartender (Cartoon 21 – F: Gestüt Lewitz) door de meet in 27.38 seconden en wist zo onder andere haar landgenote Charlotte Arnold achter zich te houden. Die kwam met de Iers-gefokte Leestone Blue Voltet (Plot Blue) over de meet in 28.09 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. Net na het podium kwam met Kirsten Rombouts opnieuw een landgenote. Zij zat in het zadel van de BWP-gefokte Minerva De Kalvarie (Elvis Ter Putte – F: N.V. Stal De Kalvarie) en had er 29.99 seconden voor nodig om haar barragerit af te leggen. De Duitser Dirk Ahlmann vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij finishte met de Holstein-gefokte Theo 156 (Quintero – F: Inke Radue) in 30.40 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 6de plaats voor Stephanie De Corte met Memphis Van De Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel), een 7de plaats voor Marie Foulon met Happy Time (Hh Dark De La Hart – F: Marie Foulon), een 10de plaats voor Fabrice Galdini met Mano Negra van de Bucxtale (Mylord Carthago – F: De Bucxtale), een 13de plaats voor Julie De Pelsmaeker met Cornetinus (Balou du Reventon – F: Nicole Nehm), een 14de plaats voor Kirsten Rombouts met Mystic River (Der Senaat 111 – F: Claudia Feron), een 17de plaats voor Tina Vets-Nicasi met Honey Pops van de Zuuthoeve (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Conny Vets), een 18de plaats voor Mathias Hazebroek met Mystic C van ’t Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Roger Schaerlaeken), een 20ste plaats voor Dorien Theybers met Niagara Van Berkenbroeck Z (Nontop – F: Michel Spaas) en een 21ste plaats voor Gudrun Patteet met No Mercy Van ’T Kamerveld Z (Norton d’Eole – F: Patteet & Van Ransbeeck).

 

TAGS   |   ANNABEL SHIELDS   |   ASTRID ROOMS   |   CHARLOTTE ARNOLD   |   KIRSTEN ROMBOUTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions