Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2018 09:10 - Jumping

Marlon Zanotelli is de beste in GP Stockholm

De in ons land gevestigde Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli heeft gisteren op de Sweden International Horse Show in Stockholm de CSI4* GP op zijn naam geschreven! Zanotelli was met zijn 12-jarige Sirene de la Motte (Apache d’Adriers) de beste in een barrage waarvoor zich 5 combinaties wisten te plaatsen. Hij kreeg na een finishtijd van 55.88 seconden wel 1 puntje voor tijd aangerekend, maar hij was de enige die erin slaagde om alle balken in de lepels te houden.

 

Vervolgen zagen we een trio Zweedse combinaties met op de 2de plaats Stephex-amazone Petronella Andersson. Die kreeg met de 9-jarige Eclatant (Berlin) een springfout en wist de klok te stoppen op 46.67 seconden. Ook regerend Europees Kampioen Peder Fredricson verliet met zijn 10-jarige Hansson WL (Hip Hop) de ring met 4 strafpunten. Hij klokte af in 46.89 seconden en werd zo 3de. Evelina Tovek haalde het podium dan weer net niet... Ook zij kreeg een springfout met de 9-jarige Dalila de la Pomme (Taran de la Pomme) en snelde door de meet in 50.90 seconden. De laatste die de barrage wist te halen was de Ier Bertram Allen. Daarin kreeg hij met de 10-jarige GK Casper (Canto 16) echter 8 strafpunten waardoor hij genoegen moest nemen met de 5de plaats.

 

Voor Nicola Philippaerts en zijn J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) was er nog een 7de plaats na een springfout in de basisronde.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions