Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2018 10:53 - Mennen

Boedapest, vierde plaats voor Glenn Geerts

De Hongaarse parcoursbouwer Gábor Fintha had voor de Wereldbekerwedstrijd op zondagavond enkele wijzigingen aangebracht wat het de deelnemers zeker niet makkelijker maakte. Glenn Geerts (Malle) ging snel door het parcours (131,05) maar met twee fouten was er geen kans op een kwalificatie voor de winnende ronde en werd Glenn Geerts vierde.

 

Bram Chardon, Jérôme Voutaz en József Dobrovitz haalden wel de kwalificatie waarin Bram Chardon de winnende omloop neerzette, één afgetikte bal bracht zijn zege zeker niet in gevaar (127,57 +4). Voutaz werd tweede (129,57 + 8) voor Dobrovitz (132,87 +20).

 

Voor Glenn Geerts was Boedapest zijn derde Wereldbekerwedstrijd op rij. Nu krijgen de paarden even rust, op 21 en 22 december staat Londen als laatste Wereldbekerwedstrijd voor punten op Glenns agenda. In Mechelen neemt Glenn Geerts deel met een wild card.

 

CAI-W Boedapest 2018 uitslagen

FEI World Cup Standings - (Budapest)

Documenten :
standings-fei-wc-driving-after-budapest.pdf 
Budapest 2018 CAI-W results.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions