Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2018 22:43 - Jumping

Edwina Tops-Alexander zegeviert in GP Parijs

De Australische amazone Edwina Tops-Alexander heeft vanmiddag op de Longines Masters van Parijs de afsluitende CSI5* GP aan haar palmares toegevoegd! In een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen was zij de beste met haar 11-jarige merrie California (l’Esprit). Ze wisten de klok te stoppen op 44.43 seconden en mochten zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

Net na Tops-Alexander kwam haar Italiaanse stalgenoot Alberto Zorzi. Die kon voor deze GP rekenen op de 14-jarige Contanga 3 (Catoki) en wist een tijd van 44.79 seconden op het scorebord te zetten. Ook mee op het podium stond de Ier Denis Lynch. Die stuurde de 10-jarige The Sinner (Sanvaro) naar een finishtijd van 47.03 seconden en was zo ook meteen de laatste foutloze. Net na de podiumplaatsen kwam de Fransman Thierry Rozier. Die zette met zijn 13-jarige Venezia d’Ecaussinnes (Kashmir Van Schuttershof) in 45.81 seconden 3de snelste tijd neer, maar kreeg helaas onderweg een springfout. Dat was ook het geval voor de Amerikaan Spencer Smith die er met de 11-jarige Theodore Manciais (Kashmir Van Schuttershof) 47.15 seconden over deed om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   DENIS LYNCH   |   EDWINA ALEXANDER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions