Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2018 20:19 - Jumping

Wilm Vermeir 5de in de CSI4* GP van Poznan

Wilm Vermeir wist zich de voorbije dagen al verschillende keren in de kijker te rijden in het Poolse Poznan en wist zich vanmiddag ook te klasseren in de CSI4* GP! 13 combinaties slaagden erin om in de basisomloop, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.50m-1.60m stonden, de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Vermeir hield daarin met zijn 9-jarige DM Jacqmotte (Toulon) opnieuw alle balken in de lepels en strandde op de 5de plaats na een finishtijd van 37.02 seconden.

 

Het waren de Poolse ruiters die deze GP naar hun hand wisten te zetten met als winnaar Jaroslaw Skrzyczynski en de 9-jarige Chacclana (Chacco Blue). Zij wisten de klok te stoppen op 34.94 seconden en zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor Michal Kazmierczak, die in het zadel zat van de 13-jarige Stakorado (Stakkato Gold). Zij hadden er 35.20 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Duitser Rupert Carl Winkelmann vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij reed de 10-jarige Deep Blue Bridges (VDL Zirocco Blue) door de meet in 35.61 seconden. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen was de Zweedse Karin Martinsen. Zij zette met de 9-jarige Stenhaga Tulip Tattoo (Caressini L) de klok stil op 36.62 seconden en werd zo 4de.

 

Ook Annelies Vorsselmans, die de dag al startte met een 4de plaats in de 1.35m rubriek, was een van de barragisten. Zij kreeg met haar 12-jarige Wilandro 3 (Unistar) een fout en werd 13de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions