Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2018 15:08 - Jumping

Gudrun Patteet 10de in CSI2* GP van Parijs!

In de Franse hoofdstad Parijs wisten zich vanmiddag 18 combinaties te plaatsen voor de barrage in de CSI2* Grote Prijs waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.45m stonden! Onder hen ook onze landgenote Gudrun Patteet, die in het zadel zat van de 9-jarige Exellentie (Berlin). Patteet startte zeer snel aan haar barragerit, maar kreeg haar ruin net niet gedraaid in de bocht van de voorlaatste naar de laatste hindernis. Ze klokte af in 39.26 seconden en kreeg bovendien ook nog een springfout op die laatste hindernis. Dit resultaat leverde haar uiteindelijk nog een 10de plaats op.

 

Het was de Fransman Tony Cadet die voor een thuisoverwinning wist te zorgen. Hij kwam als een van de laatsten in de ring en stuurde de 11-jarige Tolede de Mescam (Mylord Carthago) naar een finishtijd van 36.03 seconden. Hij verwees daarmee de Qatari Bassem Mohammed naar de 2de plaats. Die had even ervoor met de 12-jarige Gunder (Thunder Van De Zuuthoeve) een chronotijd van 36.94 seconden op het scorebord gezet. Als laatste starter deed ook Olivier Guillon nog een goede poging. Hij kwam met de 9-jarige Vitot du Chateau (Toulon) echter binnen in 38.10 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in Cadet. Ook de andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement bleven nog in eigen land met op de 4de plaats Pierre Marie Friant en de 11-jarige Top Class du Plessis (Norman Pre Noir). Zij finishte in 38.14 seconden en wist zo net Jacques Helmlinger achter zich te houden. Die kruiste met de eveneens 11-jarige Tonic Des Mets (Ogrion Des Champs) de meet in 38.82 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Naast Gudrun Patteet wisten ook Zoe Conter en Maxime Harmegnies zich te plaatsen voor de barrage. Conter kreeg met de 9-jarige Dragonfly de Longchamps (Clinton) 2 fouten en werd 16de, Harmegnies kende met de ook al 9-jarige Seahorse Z (Scendix) wat pech en viel net buiten de prijzen.

 

TAGS   |   BASSEM MOHAMMED   |   GUDRUN PATTEET   |   OLIVIER GUILLON   |   TONY CADET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions