Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2018 12:53 - Jumping

CSI4* Poznan: Vorsselmans wordt 4de!

Annelies Vorsselmans is de slotdag van het viersterrenconcours van Poznan gestart met een 4de plaats in de 1.35m ochtendrubriek! Samen met haar 10-jarige hengst Let It Be VDV Z (Let’s Go VDV), waarmee ze zich ook gisteren al wist te klasseren, klokte ze in de 2de fase af in 26.13 seconden en greep daarmee net naast een podiumplaats.

 

De winst was voor de Duitse amazone Jörne Sprehe die in het zadel zat van de 9-jarige Solero 79 (Stakkato Gold). Zij kruisten de meet in 23.76 seconden en mochten zo bovenaan het podium plaatsnemen. De 2de plaats was voor de Zweed Douglas Lindelöw. Die stuurde de 7-jarige Chavira (Chacco Blue) naar een chronotijd van 24.44 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vorsselmans was de Pool Tomasz Miskiewicz. Die zette met de 9-jarige Bella Donna 106 (Diarado) de klok stil op 25.28 seconden en nestelde zich zo op de 3de plaats. Amazone Natalia Stefanska nam ook de 5de plaats nog mee naar Polen. Zij kruiste de meet in 26.25 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Exit Remo (San Remo).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions