Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2018 11:04 - Jumping

CSI2* Lichtenv: Vanderhasselt scoort opnieuw

Op Jumping De Achterhoek in het Nederlandse Lichtenvoorde werd de dag gisterenavond opnieuw afgesloten met een 1.45m rubriek die meetelde voor de Longines Ranking. 11 van de 60 combinaties wisten daarin foutloos te blijven in de basisomloop en zich te plaatsen voor de barrage. Een van die 11 was onze landgenoot Yves Vanderhasselt met zijn 11-jarige ruin Hetman Of Colors (Calvaro), met wie hij afgelopen donderdag ook al eens 2de werd. Vanderhasselt hield het opnieuw foutloos en bezette de 6de plaats na een finishtijd van 35.77 seconden.

 

We kregen een integraal Nederlands podium met op kop amazone Sanne Thijssen. Die stuurde de 11-jarige Celine M Z (Crusador) naar een finishtijd van 33.05 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Het zilver was voor Gerben Morsink die voor deze rubriek de 9-jarige Navarone Z (Nabab de Reve) had gezadeld. Hij deed met een finishtijd van 33.89 seconden thans een goede poging, maar moet uiteindelijk toch de duimen leggen. Maud Roosendaal vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kwam over de meet in 34.72 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Mine That Bird (Carthino Z). De Jordaniër Ibrahim Hani Bisharat nam de 4de plaats voor zijn rekening. Die klokte met de 9-jarige Eto Hbc (Cantos) af in 34.97 seconden en wist zo de Nederlandse Kim Emmen nog achter zich te laten. Die sloot met de 8-jarige Farah (Arezzo VDL) de top 5 van het klassement na een eindtijd van 35.34 seconden.

 

TAGS   |   GERBEN MORSINK   |   MAUD ROOSENDAAL   |   SANNE THIJSSEN   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions