Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 22:58 - Jumping

CSI2* Barcelona: Leutenez net naast podium..

Christophe Leutenez verdedigt deze week onze nationale driekleur op de Barcelona Christmas Tour in Spanje. In de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie wist hij zich vanmiddag te klasseren met zijn 8-jarige Cruz Van Kerselare Z (Chellano Z). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij de chrono te stoppen op 65.49 seconden en zag zo net een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan.

 

Het was de Spanjaard Mariano Martinez Bastida die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij snelde met de 12-jarige Quicksilver (Quickstar) door de meet in 61.10 seconden en was zo overtuigend sneller dan de concurrentie. Ook de 2de plaats bleef in Spanje en dat het te danken aan Armando Trapote. Samen met de 8-jarige Jet Run (Chacco Blue) kwam hij aan de meet in 64.90 seconden. De 3de plaats was voor de Fransman Jerome Gachignard. Die zadelde de 13-jarige Red Butterfly du Clos (Aladin du Chesnay) en vervolledigde het podium na een chronotijd van 65.40 seconden. Zijn landgenote Marie Demonte tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde de 8-jarige Alvaro Mongrenier (Calvaro) door de meet in 65.50 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions