Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 21:56 - Jumping

CSI5* Parijs: Vincent Lambrecht wordt 7de!

Vincent Lambrecht heeft zich vanavond op de Longines Masters van Parijs in de prijzen weten te rijden in de 1.50m hoofdrubriek! Lambrechts wist zich samen met nog 9 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Daarin zette hij met zijn 9-jarige Just Energie (Nabab de Reve) in 43.62 seconden de 3de snelste tijd neer. Helaas kreeg hij onderweg af te rekenen met een springfout, waardoor hij genoegen moest nemen met plaats 7.

 

Het was net als gisterenavond de Fransman Kevin Staut die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Hij kruiste de meet in 43.54 seconden en kon daarvoor, ook net als gisteren, rekenen op de 12-jarige Ayade de Septon et HDC (Wandor Van De Mispelaere). Ook Simon Delestre, die gisteren in diezelfde rubriek 3de werd, was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij zadelde de 13-jarige Chesall Zimequest (Casall) en stuurde ruin door de eindmeet in 43.72 seconden. Ze kregen op het podium het gezelschap van de Duitser Daniel Deusser. Die zette met de 11-jarige Cassini Bay (Cassini I) een tijd van 46.85 seconden op het scorebord en werd zo 3de.

 

De 4de plaats was voor de Italiaan Alberto Zorzi. In het zadel van de 10-jarige Ulane de Coquerie (l’Arc de Triomphe) kwam hij binnen in 47.90 seconden. De laatste die het in de barrage foutloos wist te doen was de Fransman Roger Yves Bost. Hij had er met de 9-jarige Castleforbes Vladimir (Vivaldo van het Costersveld) 51.00 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   KEVIN STAUT   |   SIMON DELESTRE   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions