Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 21:20 - Jumping

CSI4* Poznan: Carton-Grootjans 8ste in LR!

Onze landgenote Ann Carton-Grootjans heeft zich vanmiddag weten te klasseren in de 1.45m hoge Longines Rankingproef in het Poolse Poznan! In een barrage met 9 deelnemers kreeg zij met haar 8-jarige Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker) een springfout en strandde zo na een finishtijd van 38.25 seconden op de 8ste plaats.

 

Winst was er voor de Duitser Marco Kutscher die voor deze rubriek de inmiddels 16-jarige Van Gogh (Numero Uno) had gezadeld. Kutscher kwam door de eindmeet in 35.37 seconden en had zo 20 honderdsten van een seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger. Die eer viel te beurt aan de Ier Eoin Mcmahon die hiervoor kon rekenen op de 12-jarige Chacon 2 (Chacco Blue). De 3de plaats ging dan weer opnieuw naar Duitsland en daarvoor zorgde Christopher Kläsener. Samen met de 11-jarige Aspen 22 (Abke 4) lieten zij een eindtijd van 36.01 seconden noteren. Net na het podium kwam de Zwitser Martin Fuchs, die in september nog zilver behaalde op de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon. Hij kwam met de 9-jarige Chica B Z (Canturano) over de meet in 37.11 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De Zweed Rolf-Göran Bentsson sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 8-jarige Crunch 3 (Clarimo) 37.52 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions