Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 20:57 - Jumping

CSI2* Parijs: Gudrun Patteet in de prijzen!

Direct na de ochtendrubriek stond vanmorgen in Parijs voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie de 1.45m hoofdrubriek op het programma. Gudrun Patteet wist zich daarin te klasseren met de 10-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z), die ze onlangs ter beschikking kreeg van Oleksandr Onyshchenko en die tot voor enkele maanden gereden werd door Jos Lansink. In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam zij over de meet in 67.14 seconden en legde zo beslag op de 8ste plaats.

 

De volledige top 5 bleef in eigen land met op kop Olivier Guillon en de 9-jarige Vitot du Chateau (Toulon), die uit de halfzus kom van Itot du Chateau. Zij kruisten de meet in 54.10 seconden en waren zo beduiden sneller dan de concurrentie. Jacques Helmlinger was degene die het dichtst in de buurt wist e komen. Hij zette met de 16-jarige Origan de Vains (Allegreto) de klok stil op 57.16 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in zijn landgenoot. Ook Clement Boulanger mocht mee op het podium plaatsnemen. Hij klokte met de 9-jarige Volupte de la Jarthe (Air Jordan) af in 59.06 seconden en werd zo dus 3de. Delphine Perez met de 14-jarige Qurack De Falaise HDC (Jarnac) en Louis Bouhana met de 8-jarige Ashelka West (Sharkann) waren de andere geklasseerden in de top 5. Zij hadden er respectievelijk 63.87 seconden en 64.00 seconden voor nodig om hun omloop af te leggen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions