Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 20:41 - Jumping

CSI4* Poznan: Wilm Vermeir in de top 5!

In het Poolse Poznan waren het vanmorgen de ruiters en amazones van de CSI4* competitie die als eerste in de ring verschenen voor een 1.35m rubriek tegen de klok. Wilm Vermeir was daarin direct goed bij de les en wist zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. Samen met de 9-jarige Evanka FD Van Thofterrijckel (Quasimodo Van De Molendreef) doorkruiste hij de finish in 54.71 seconden wat hem een 5de plaats opleverde.

 

Het waren de Duitse ruiters die domineerden met op kop Harm Lahde. Die zette met de 10-jarige Oak Grove’s Flickering Star (Flipper D’Elle) een tijd van 51.79 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie het nakijken te geven. Philippe Weishaupt was dan weer goed voor de 2de plaats. Hij stuurde de 8-jarige My Kiwi (Monte Bellini) naar een finishtijd van 52.45 seconden en moest zo tevreden zijn met de eerste ereplaats. De 3de podiumplaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Wojciech Wojcianiec. Die kruiste de meet in 52.84 seconden en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Cartosi Melloni (Catoki). De Estse ruiter Kullo Kender tenslotte nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij bracht de 10-jarige Striga (Satisfaction FRH) aan de meet in 53.98 seconden.

 

Naast Wilm Vermeir wist ook Annelies Vorsselmans zich nog net te klasseren. Zij werd 15de met de 10-jarige Let It Be VDV Z (Let’s Goe VDV).

 

TAGS   |   HARM LAHDE   |   PHILIPP WEISHAUPT   |   WILM VERMEIR   |   WOJCIECH WOJCIANIEC

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions