Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2018 20:26 - Jumping

CSI2* Parijs: Troiani en Conter in de top 10

In de Franse hoofdstad Parijs startte de 3de dag van de Longines Masters vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie. Zowel Tatiana Troiani als Zoe Conter wisten zich daarin van een plaats in de top 10 van het klassement te verzekeren. Troiani stond zelfs nog net in top 5. Zij wist met haar 10-jarige Cash Flow III (Calato) alle balken netjes in de lepels te houden en kwam over de meet in 47.52 seconden. Ook Conter wist het met haar 10-jarige Umour Noir de Crann (Kannan) foutloos te houden. Zij klokte af in 48.57 seconden en werd zo 6de.

 

De overwinning was voor de in Nederland gevestigde Britse amazone Jessica Mendoza. Die stuurde de 11-jarige Horst van de Mispelaere (Wandor Van De Mispelaere) naar een finishtijd van 46.09 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor de Amerikaanse Sophie Gracida en haar 12-jarige Atlantis B (Karioka Del Follee). Zij hadden er 46.21 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De Zwitserse Jennifer Meylan vervolledigde het vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij zette met de 7-jarige Manola Ls La Silla (Manzanillo Ls) de klok stil op 47.38 seconden. De 4de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde Philippe Leoni. In het zadel van de 11-jarige Collinus (Nabab de Reve) finishte hij in 47.39 seconden.

 

Iets verderop in het klassement was er ook nog een 12de plaats voor Eleonore Lambilliotte met de 14-jarige Alaska V.G Z (Andiamo).

 

TAGS   |   JENNIFER MEYLAN   |   JESSICA MENDOZA   |   SOPHIE GRACIDA   |   TATIANA TROIANI   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions