Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 23:35 - Jumping

CSI5 Parijs: Guery en Wathelet in de prijzen

Na de hoofdrubriek stond vanavond op de Longines Masters van Parijs nog een 1.50m rubriek in Tabel C op het programma, waarin de behaalde strafpunten werden verrekend naar strafseconden. Ook hier wisten onze landgenoten zich opnieuw in de kijker te rijden met een 5de plaats voor Jérôme Guery en een 6de plaats voor Gregory Wathelet.

 

Guery koos voor deze avondrubriek opnieuw voor de 9-jarige Jelly Belly van het Eikenhof (Chopin van het Moleneind), waarmee hij zich ook gisteren al wist te plaatsen. Hij zette een chronotijd neer van 61.74 seconden, maar kreeg onderweg helaas 2 springfouten waardoor deze herleid werd naar 65.74 seconden. Dit leverde hem toch nog een 5de plaats op. Wathelet wist het met zijn 14-jarige Eldorado van het Vijverhof (Thunder Van De Zuuthoeve) in 59.93 seconden zelfs nog sneller te doen. In zijn haast kreeg hij echter 3 springfouten waardoor hij op 65.93 seconden strandde en zo 6de werd.

 

Het volledige podium kleurde Frans met op kop Kevin Staut en zijn 12-jarige Ayade de Septon et HDC (Wandor Van De Mispelaere). Zij kwamen als een van de laatsten in de ring en wisten het foutloos te doen in een tijd van 62.29 seconden. Julien Epaillard moest genoegen nemen met de 2de plaats. Hij was met zijn 12-jarige Safari d Auge (Diamant de Semilly) in 60.52 seconden sneller, maar had ook met een springfout af te rekenen  gekregen waardoor hij op een tijd van 62.52 seconden kwam. Simon Delestre vervolledigde het integrale Franse podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn 13-jarige Chadino (Chacco Blue) foutloos rond in 64.81 seconden. De 4de plaats tenslotte was voor de Italiaan Lorenzo de Luca. Die kreeg met de 8-jarige Evita van ’t Zoggehof (Golden Hawk) ook een springfout en kwam zo op een tijd van 65.73 seconden.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JEROME GUERY   |   JULIEN EPAILLARD   |   KEVIN STAUT   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions