Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 22:44 - Jumping

CSI5* Parijs: Wathelet snelt naar winst!

Op de Longines Masters van Parijs kregen we vanavond opnieuw een Belgische overwinning te zien! In de 1.50m hoofdrubriek van de CSI5* competitie was het Gregory Wathelet die de winnaar werd met zijn 10-jarige hengst Iron Man van de Padenborre (Darco). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen bleef hij opnieuw foutloos en wist hij een finishtijd van 37.20 seconden op het scorebord te toveren.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Alexis Deroubaix. Die stuurde de 11-jarige Timon d’Aure (Mylord Carthago) naar een finishtijd van 37.82 seconden en moest zo tevreden zijn met de eerste ereplaats. De 3de plaats was voor Thierry Rozier. Die kruiste de meet in 38.35 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige merrie Venezia d’Ecaussinnes (Kashmir Van Schuttershof). Ook de Amerikanen waren goed vertegenwoordigt met een 4de plaats voor Spencer Smith en een 5de plaats voor Wilton Porter. Smith kwam met de 11-jarige Theodore Manciais (Kashmir Van Schuttershof) over de meet in 38.38 seconden terwijl Porter er met de eveneens 11-jarige Caletto Cabana (Cassini I) 40.59 seconden voor nodig had op zijn barragerit af te werken.

 

TAGS   |   ALEXIS DEROUBAIX   |   GREGORY WATHELET   |   THIERRY ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions