Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 22:30 - Jumping

CSI4* Stockholm: O. Philippaers naast podium

De broers Olivier en Nicola Philippaerts zijn deze week afgereisd naar Stockholm voor de Sweden International Horse Show! Beide heren wisten zich vanmiddag ook meteen in de prijzen te rijden in de 1.40m openingsrubriek! Olivier deed dat met de 10jarige Insolente Des Dix Bonniers (Winningmood Van de Arenberg), die tot vorige week nog te zien was onder het zadel van broer Anthony en in Maastricht nog een rubriek wist te winnen. Zij snelden in de 2de fase door de meet in 32.73 seconden en strandden zo net naast het podium. Nicola begon rustiger en reed zijn 9-jarige J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme) door de meet in 38.58 seconden wat hem een 12de plaats opleverde.

 

Het volledige podium kleurde Zweeds met op kop Henrik von Eckermann. Die zette met de 10-jarige Lorielle 2 (Lordanos) de klok stil op 31.12 seconden en zorgde zo voor een eerste thuisoverwinning. Malin Baryard-Johnsson was degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij klokte met de 10-jarige H&M Second Chance (Carland) echter af in 31.70 seconden en kwam zo ruim een halve seconde tekort voor winst. Regerend Europees Kampioen Peder Fredricson nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij had er met de 11-jarige H&M Zaloubet (Maloubet de Pleville) 32.73 seconden voor nodig om de finish te bereiken. Voor de Nederlander Harrie Smolders tenslotte was er nog een 5de plaats. Hij stuurde de 11-jarige Hocus Pocus de Muze (Tinka’ Boy) door de finish in 33.56 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions