Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 14:47 - Jumping

CSI2* Parijs: Laetitia Surin op het podium!

Onze landgenoten blijven de goede prestaties opstapelen op de Longines Masters van Parijs! Nadat Louise Ameeuw vanmorgen de dag al startte met winst in de 1.15m ochtendrubriek was het zonet Laetitia Surin die van zich liet horen in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie. Surin rekende voor deze rubriek op haar 8-jarige Carlina Des Vergers Z (Clapton VDL) en verzekerde zich van de 3de plaats op het podium na een finishtijd van 24.93 seconden.

 

De overwinning was voor de Fransman Louis Bouhana. Die finishte met de 10-jarige Unanime Des Forets (Pezetas du Rouet) in 23.16 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op zijn landgenoot Nicolas Bost. Die legde na een eindtijd van 24.26 seconden beslag op de 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 24.26 seconden. Net na Surin kwam de Amerikaanse amazone Kerry Mc Cahill. Die reed haar eveneens 10-jarige Chanel (Challan) naar een finishtijd van 24.98 seconden en werd zo 4de. De 5de plaats was nog voor de Japanner Mike Kawai. Die bracht de ook al 10-jarige Kahlua (Tygo) aan de meet in 24.99 seconden.

 

Naast de 3de plaats van Surin was er voor ons land nog een 7de plaats voor Maxime Harmegnies met Chabadu (Chacco Blue) en een 14de plaats voor Zoe Conter met Umour Noir De Crann (Kannan).

 

TAGS   |   LAETITIA SURIN   |   LOUIS BOUHANA   |   NICOLAS BOST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions