Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 13:39 - Jumping

CSI1* Lichtenv.: Winst voor Van den Bosch!

In het Nederlandse Lichtenvoorde heeft onze landgenote Ines Van den Bosch vanmorgen een nieuwe overwinning aan haar palmares toegevoegd! In de 1.30m rubriek van de CSI1* competitie was zij de beste met haar 9-jarige merrie Ecoliene (Warrant). Van den Bosch, die als allerlaatste in de ring verscheen, snelde naar een finishtijd van 51.61 seconden en wist zo de zege veilig te stellen.

 

Lange tijd leek het erop dat die zege voor de jonge Ier Harry Allen ging zijn. Die had vroeg in de proef met zijn 11-jarige EH Quick Nina (Quidam’s Rubin) een tijd van 52.32 seconden op het scorebord gezet, maar moest dus uiteindelijk tevreden zijn met de 2de plaats. Ook de 3de plaats was voor ons land en daarvoor zorgde Simon Morssinkhof met zijn 10-jarige Daloa (Lupicor). Zij kruisten de meet in 55.92 seconden en vervolledigden zo het podium. De Duitser Christian Kukuk nam dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 7-jarige Creature (Colestus) de klok stil op 56.41 seconden en strandde zo dus net naast het podium. Maxime Hazebroek tenslotte zorgde ervoor dat ook de 5de plaats nog voor ons land was. Zij zat in het zadel van haar 9-jarige Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck) en reed door de eindmeet in 57.34 seconden.

 

Verder was er ook nog een 13de plaats voor Mathias Hazebroek met Mystic C Van T Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve).

 

TAGS   |   HARRY ALLEN   |   INES VAN DEN BOSCH   |   MAXIME HAZEBROEK   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions