Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/11/2018 13:25 - Jumping

CSI1* Parijs: Ochtendwinst voor Ameeuw!

Na Christophe de Brabander gisteren kregen we vanmorgen opnieuw een Belgische overwinning op de Longines Masters van Paris. In de 1.15m rubriek van de CSI1* competitie was het vanmorgen Louise Ameeuw die triomfeerde in de het zadel van de 7-jarige Bamako M’Aurea (Kannan). In een tabel A in 2 fasen kwam het duo over de meet in 25.82 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Zuid-Afrikaanse amazone Charlotte Stuart. Die zette met de 11-jarige Vanda Chopard (Carolus II) de klok stil op 26.46 seconden. Ook Christophe De Brabander wist zich opnieuw van een podiumplaats te verzekeren. Hij zadelde de 6-jarige Memphis de Muze (Elvis Ter Putte) en werd 3de nadat hij de klok wist te stoppen op 27.45 seconden. Net naast het podium strandde de Britse amazone Tess Carmichael. Die stuurde de 9-jarige E. Harley (Van Gogh) door de finish in 28.38 seconden en had zo ruim een halve seconde voorsprong op de Fransman Frederic Hinderze. Die kwam met de 13-jarige Riesling d’Epte (Alfa D’Elle) aan de meet in 29.00 seconden en vervolledigde zo de top van het klassement.

 

Verder wist ook Ilona Malerba zich in de prijzen te rijden. Zij bleef met haar 9-jarige Demoiselle de Widewance (Ogano Sitte) foutloos en werd na een finishtijd van 32.72 seconden 11de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions