Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2018 22:42 - Jumping

CSI2* Lichtenv.: Y. Vanderhasselt wordt 2de!

Bij onze Noorderburen wordt er deze week opnieuw internationaal gesprongen in het Hippisch Centrum in Lichtenvoorde. In de 1.45m hoge Big Tour wist Yves Vanderhasselt zich daar vanavond in de kijker met zijn 11-jarige ruin Hetman Of Colors (Calvaro). Vanderhasselt reed een sterkte ronde en strandde op de 2de plaats nadat hij een tijd van 58.59 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Enkel de Nederlander Sander Geerink wist die prestatie nog te verbeteren. Hij kruiste met de 9-jarige Donnder Ik (Deauville Van T&L) de meet in 58.05 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Ze kregen op het podium het gezelschap van de Duitser Marcus Ehning die voor deze rubriek de 8-jarige Mill Creek Filippa K (For Contest). Zij snelden door de meet in 58.99 seconden. Net naast het podium strandde de Colombiaan Dayro Arroyave. Die stalruiter van Tal Milstein kwam met de 11-jarige Handy Van Hd (Tinka’s Boy) over de meet in 59.01 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitse Kathrin Müller. Die stuurde haar 13-jarige Felitia DH (Querlybet Hero- door de meet in 59.30 seconden.

 

Verder behoorde ook Pieter Clemens tot de prijswinnaars, hij werd 17de met de 9-jarige Lillebegaards Amaflair (Amarone).

 

TAGS   |   MARCUS EHNING   |   SANDER GEERINK   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions