Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2018 22:17 - Jumping

CSI1* Parijs: Winst voor C. de Brabander!

Christophe de Brabander heeft vanavond voor een eerste Belgische overwinning gezorgd op de Longines Masters of Paris! In de 1.25m rubriek van de CSI1* competitie was hij de beste met zijn 12-jarige merrie Geneve de Muze (Vigo d’Arsouilles). De Brabander wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 50.89 seconden en was zo exact 3 volle seconden sneller dan de nummer 2 in de stand.

 

Dat werd dan weer de Spaanse amazone Susana Epaillard die hiervoor kon rekenen op de 14-jarige Qira d’Auge (Quidam de Revel). Ook de Française Tamara Zahid wist zich naar een podiumplaats te rijden. In het zadel van de 8-jarige hengst Faldo (Alicante), die we nog kennen van onder het zadel van Vicky van de Poel, kwam zij aan de meet in 54.30 seconden en werd zo 3de. Ook de andere plaatsen in de top 5 van het klassement bleven in eigen land en daarvoor zorgde Camille Decock en Frederic Hinderze. Decock reed haar 13-jarige Antalroodnoot (Triomphe) door de meet in 54.71 seconden en werd zo 4de terwijl Hinderze met de 8-jarige Athena de Denat (Jaguar Mail) binnenkwam in 55.17 seconden.

 

Voor Louise Ameeuw was er nog een 6de plaats met haar 10-jarige Lover Boy Z (Level Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions