Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2018 21:57 - Jumping

CSI4* Poznan: Wouter Devos in de prijzen!

Verschillende landgenoten zijn deze week afgereisd naar Polen voor het viersterrenconcours van Poznan. Een van hen is Wouter Devos en die wist zich vanavond in de prijzen te springen in de 1.45m hoge Big Tour. Samen met zijn 15-jarige Tonik Hero (Ogano Sitte) kwam hij in de 2de fase foutloos aan de meet in 31.38 seconden en legde zo beslag op de 11de plaats.

 

De overwinning was voor de Israëlische amazone Danielle Goldstein. Die zette met haar 12-jarige Lizziemary (Cabri D’Elle) de klok stil op 28.10 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan haar dichtste achtervolger. Die eer viel te beurt aan de Nederlander Patrick Lemmen die er met de 10-jarige Ideaal (Andiamo) 29.13 seconden voor nodig had om zijn barragerit af te leggen. De 3de plaats was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci. Die kruiste de meet in 29.19 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Cochello (Casall), met wie hij ook vorige week in Maastricht al 2 keer 2de was. De Zweed Douglas Lindelöw was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij zadelde de 9-jarige Citti 3 (Catoki) en klokte af in 29.42 seconden. De Duitser Michael Kölz tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij reed de 13-jarige Double Black (Chin Chin) door de finish in 30.52 seconden.  

 

TAGS   |   DANIELLE GOLDSTEIN   |   PATRICK LEMMEN   |   PIERGIORGIO BUCCI   |   WOUTER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions