Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2018 21:34 - Jumping

CSI2* Parijs: Emilie Conter in de top 5!

In de Franse hoofdstad Parijs staan dit weekend de Longines Masters op het programma. Gestart werd er net na de middag met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie en daarin wist Stephex-amazone Emilie Conter zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. Samen met haar 13-jarige merrie Fragile Van ’t Paradijs (Indoctro) wist ze in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 54.92 seconden en legde zo beslag op de 5de plaats in het klassement.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Olivier Guillon met zijn 10-jarige Uladine Des Nauves (Apache d’Adriers). Zij kwamen over de eindmeet in 49.04 seconden en bleven zo als enige onder de grens van de 50 seconden. De Britse Jessica Mendoza wist het dichtst in de buurt te komen. Zij had er met de 11-jarige Horst van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere) echter 51.04 seconden voor nodig om de finish te bereiken en moesten zo tevreden zijn met de 2de plaats. De 3de plaats was voor de Fransman Nicolas Bost. Die stuurde de 9-jarige Vallon Du Dame (Ideal de la Loge) naar een finishtijd van 52.85 seconden en verzekerde zich zo van een plaats op het podium. De 4de plaats tenslotte was opnieuw voor Groot-Brittannië dankzij amazone Louise Saywell. Die finishte met de 11-jarige Carolus K Dhi (Indoctro) in 53.87 seconden.

 

Conter was echter niet de enige landgenote die zich wist te klasseren, ook Laetitia Surin behoorde tot de prijswinnaars. Zij werd 13de met de 8-jarige Carlina Des Vergers Z (Clapton VDL).

 

TAGS   |   EMILIE CONTER   |   JESSICA MENDOZA   |   NICOLAS BOST   |   OLIVIER GUILLON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions