Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/11/2018 13:38 - Jumping

Mugano Van Klapscheut naar Jeroen De Winter

Jeroen De Winter is de laatste weken in goede doen en reed zich afgelopen zondag nog naar een 2de plaats in de CSI2* GP van Lier. Hij laat ons vandaag weten dat hij een nieuw talent in zijn stallen heeft mogen verwelkomen. Hij krijgt van Emile Van Rossem van Stoeterij Mivaro de 6-jarige BWP-gekeurde hengst Mugano Van Klapscheut ter beschikking.

 

Mugano is een zoon van Ugano Sitte en vervolgens een kleinzoon van Coriana Van Klapcheut (Darco), die zelf tot op 1.60m niveau sprong onder het zadel van Pilar Lucrecia Cordon en Eric Lamaze. Tot op heden werd hij uitgebracht door Geert Van Rossem, die er zowel dit jaar als vorig jaar de finale mee haalde op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves. Ook wonnen zij in 2017 de PAVO Hengstencompetitie voor 5-jarige hengsten.

 

De Winter: “Het plan is dat ik Mugano nu eerst ga uitbrengen in de PAVO Hengstencompetitie om hem dan tijdens het zomerseizoen ook mee te nemen tijdens de internationale concoursen en te starten op de kampioenschappen. Ook zal hij dit jaar door ons uitgebaat worden voor de dekdienst.”

 

TAGS   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions