Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2018 15:32 - Algemeen

Ook Irenice Horta verkocht

Zojuist maakte Stephan Conter de verkoop van Irenice Horta bekend. Deze 10-jarige dochter van Vigo d'Arsouilles gooide op de WEG in Tryon nog hoge ogen door ronde na ronde fantastisch te springen onder het zadel van Lorenzo de Luca en na de tweede dag zelfs als leider van start te gaan. Uiteindelijk behaalde het duo een zevende plaats, en daarmee het beste BWP-resultaat.

De schimmelmerrie werd gefokt door Wim van Rossem uit Ternat en startte haar carrière bij Walter Lelie en werd vanaf haar 7 jaar verder opgeleid door Zoe Conter, die sinds september 2015 plaats nam in het zadel. Recentelijk nam Lorenzo de Luca de teugels over omdat Zoe wegens een val buiten strijd was. Irenice is een dochter van Erenice Horta waarme Edwina Tops Alexander op het hoogste niveau sprong. Erenice zelf is de volle zus van de BWP gekeurde hengst Le Diamant Horta, die eveneens onder het zadel van Walter Lelie te zien is.

Irenice Horta zal nu voor Ierland uitkomen met haar nieuwe ruiter Cian O'Connor!


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions