Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 22:33 - Jumping

Jeroen De Winter 2de in de CSI2* GP van Lier

Onze landgenoot Jeroen De Winter heeft vanavond zijn concours in Lier afgesloten met een 2de plaats in de Grote Prijs Flandria Rent! 16 combinaties slaagden erin om in het basisparcours foutloos te blijven en zich zo te plaatsen voor de barrage. De Winter zette daarin met zijn 12-jarige Gretel S (Corland) opnieuw een puike prestatie neer, maar kwam met zijn finishtijd van 35.63 seconden net tekort voor de overwinning.

 

Het was de Française Marie Hecart die roet in het eten wist te gooien. Zij stuurde haar 9-jarige Vahinee (Lauterbach) door de meet in 35.04 seconden en wist zo De Winter van de overwinning te houden. Ook mee op het podium stond de Britse amazone Jessica Mendoza. In het zadel van de 12-jarige Sam De Bacon (Kashmir Van Schuttershof) klokte zij af in 36.18 seconden en werd zo 3de. De 4de plaats was voor Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx. Die zette met de 8-jarige Koriano Van Klapscheut (Lord Z) een tijd van 36.22 seconden op het scorebord en strandde zo net naast het podium. Stephex-ruiter Lorenzo De Luca tenslotte legde beslag op de 5de plaats. Hij bracht de 10-jarige Dexter (Wittinger VDL) foutloos aan de meet in 36.39 seconden.

 

Rik Hemeryck werd nog 6de met Tum Play Du Jouas (Querlybet Hero), Bunoit Moeskops 7de met Hilton De Mereyt (Flamenco De Semilly), Christophe Vanderhasselt 9de met Identity Vitseroel (Air Jordan Z), Dirk Demeersman 11de met Justice van het Reigershof (Clinton), Thibeau Spits 12de met Bellissimo Z (Bamako de Muze), Maxime Harmegnies 13de met Seahorse Z (Scendix), Maud Pietroniro 16de met Lc Riviere Rouge (Lindberg Des Hayettes), Ann Carton-Grootjans 17de met Irvine Ter Doorn (Toulon) en Kirsten Rombouts 18de met Destenation (Vingino).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROEN DE WINTER   |   JESSICA MENDOZA   |   MARIE HECART

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions