Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 22:09 - Jumping

Bertram Allen wint de GP van Maastricht!!

De Ierse topruiter Bertram Allen heeft vanmiddag de CSI4* GP van Maastricht aan zijn palmares toegevoegd! Allen rekende voor deze GP op de 12-jarige Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin) en wist zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage, waaronder ook onze landgenoten Pieter Clemens en Olivier Philippaerts. Als 5de starter in de  barrage zette Allen echter alles op alles en wist hij na een chronotijd van 38.99 seconden en andere barragisten achter zich te laten.

 

De andere 2 plaatsen op het podium bleven in eigen land met op de 2de plaats Gerco Schröder en zijn 15-jarige Glock’s Cognac Champblanc (Clearway). Schröder kruiste de meet in 39.38 seconden en kwam zo net tekort voor een Nederlandse GP-overwinning. Amazone Kim Emmen was dan weer goed voor de 3de plaats. Zij snelde met de 10-jarige Delvaux (Chacco Blue) door de meet in 40.61 seconden en vervolledigde zo het podium. Met 37.37 seconden wist Allen’s landgenoot Darragh Kenny echter de snelste barragerit neer te zetten. Helaas kreeg hij met de 12-jarige hengst Balou du Reventon (Cornet Obolensky) een springfout waardoor hij tevreden moest zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte werd gedeeld door de Nederlander Frank Schuttert en onze landgenoot Pieter Clemens, beiden stalruiter bij Jos Lansink. Zowel Schuttert met de 9-jarige Claus Dieter (Clarimo) als Clemens met de 10-jarige Icarus (Querlybet Hero) kregen een springfout en hadden er 37.79 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Voor Olivier Philippaerts was er nog een 7de plaats met H&M Cue Channa 42 (Cardento VDL) terwijl broer Nicola de 8ste plaats voor zijn rekening nam met Icos (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   GERCO SCHRöDER   |   KIM EMMEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions