Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 21:43 - Jumping

CSI2* Lier: Van Duppen wint opnieuw!

In Lier stond vanmiddag voor aanvang van de afsluitende GP nog de Prijs Protest op de planning. In deze rubriek over een hoogte van 1.20m was het opnieuw onze landgenote Charlotte Van Duppen die aan het langste eind wist te trekken. Zij klokte met haar 8-jarige Kira – K.a (Nabab de Reve) in een barrage met 10 deelnemers af in 29.14 seconden en had zo opnieuw een overwinning te pakken.

 

De 2de plaats was voor Yves Vilain, die de voorbije 2 dagen de rubriek wist te winnen. Hij kwam met zijn 15-jarige Oceans Eleven Sw Z (Olimpic Star) over de meet in 29.99 seconden en moet zo tevreden zijn met de eerste ereplaats. Caro-Belle De Hornois, die vanmorgen de dag ook al startte met een podiumplaats in de 1.30m/1.35m ochtendrubriek, vervolledigde het integrale Belgische podium op de 3de plaats. Zij had er met haar 6-jarige Helena (Excalibur) 31.65 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De 4de plaats ging naar Zweden dankzij Oscar Laurin. Die kruiste de meet in 32.39 seconden en kon daarvoor rekenen op de 7-jarige Heart Attack (Heartbeat). Kirsten Rombouts was de laatste die een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren. Zij stuurde de 6-jarige Mystic River (Der Senaat 111) naar een finishtijd van 34.87 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Tina Vets-Nicasi met Eclipse (Cicero Z Van Paemel), een 8ste plaats voor Stephanie De Corte met Memphis Van De Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof), een 9de plaats voor Maud Pietroniro met Filou De Haistreux (Quick De Ste Hermelle), een 10de plaats voor Bunoit Moeskops met Diora Vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly) en een 12de plaats voor Maxime Hazebroek met Kadaphi De Tiji (Verdi TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions