Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 19:08 - Jumping

CSI4* Maastricht: N. Philippaerts op kop!

Op Jumping Indoor Maastricht stond deze slotdag natuurlijk volledig in het teken van de Longines Trophy Grand Prix of Maastricht! Voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie stond er vanmiddag echter nog ook nog een 1.45m rubriek op het programma! Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Nicola Philippaerts en zijn 9-jarige merrie Edita (Ukato). Nicola snelde in deze tabel A rechtstreeks op tijd door de meet in 46.90 seconden en volgde zo het voorbeeld van zijn jongere broertje Anthony, die vanmorgen de toon al zette met winst in de 1.35m hoge Big Tour!

 

Het zilver was net als vrijdag voor de Italiaan Piergiorgio Bucci. Die kwam binnen in 47.39 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op de 9-jarige schimmel Cochello (Casall). De 3de plaats was opnieuw voor ons land dankzij Pieter Clemens. Die stuurde de 9-jarige Lillebebegaards Amaflair (Amarone) naar een finishtijd van 48.16 seconden en vervolledigde zo het podium. Net na de podiumplaatsen kwam de Duitser Hans-Dieter Dreher. Die zadelde de 10-jarige Prinz (Perigueux) en wist de klok te stoppen op 48.20 seconden. De Nederlander Kevin Jochems tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij bracht de 8-jarige Kyamant van ’t Spieveld  (Diamant de Semilly) aan de meet in 48.41 seconden.

 

Verderop in het klassement was er ook nog een 9de plaats voor Jérôme Guery met Hercules By Immofluisteraar (Larino), een 13de plaats voor Thibault Philippaerts met Krapuul F (Diamant de Semilly) en een 15de plaats voor Olivier Philippaerts met C’Est la Vie (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions