Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2018 18:32 - Jumping

CSIYH1* Lier: Maupiler blijft Belgen voor!

13 combinaties wisten zich vanmiddag in het Lierse Azelhof te plaatsen voor de barrage in de finalerubriek voor de 7-jarige paarden! Het was de Fransman Robinson Maupiler die triomfeerde met zijn KWPN-gefokte Gladdys (SIEC Vigaro). Maupiler snelde door de eindmeet in 31.02 seconden en wist zo de concurrentie overtuigend achter zich te laten.

 

Na Maupiler kregen we een trio landgenoten met op de 2de plaats Max Sebrechts en zijn BWP-gefokte Lady Optima (Nabab de Reve – F: Optimus Agro). Zij kruisten de meet in 34.98 seconden en moesten zo duidelijk hun meerder erkennen in de Fransman. Ook Kim Thiry wist zich nog te verzekeren van een plaats op het podium. Hij finishte met de SBS-gefokte Fausto (Dokkum de Rialfo – F: Annemie Clerinx) in 36.06 seconden en werd zo dus 3de. De 4de plaats was voor amazone Odile Gierech, die zich ook de voorbije dagen al meermaals in de prijzen wist te rijden. Zij had er met de Zangerheide-gefokte Coeur de Riccerole VG Z (Calvaro Z – F: Alain Vangeebergen-Thoelen) 36.25 seconden voor nodig om de finish te bereiken en strandde zo net naast het podium. De Duitser Frederik Knorren mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij kwam met de KWPN-gefokte Givenchi (Zirocco Blue VDL) over de meet in 36.66 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Nick Vrins met Diornella-D (Diamant de Semilly – F: Berthol Philippe), een 7de plaats voor Thomas De Wit met Looping (Nabab de Reve – F: Benjamin Pieters), een 8ste plaats voor Jens Vandenberk met Loyd (Zacharov TN – F: Fam. van Straaten) en een 11de plaats voor Jeroen De Winter met L’Innocence van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   KIM THIRY   |   MAX SEBRECHTS   |   ODILE GIERECH   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions